Goud 30gr Glitters

Goud glitters - 30gr. mini - geeft dat gouden effect aan alles Goud glitters - 30gr. mini Goud glitters - 30gr. mini - schittering
Goud glitters - 30gr. mini - geeft dat gouden effect aan alles Goud glitters - 30gr. mini Goud glitters - 30gr. mini - schittering

Goud glitters - mini 30 gram - gouden schittering

Geeft een prachtige gouden schittering!

Deze hoogwaardige glitters kunnen zonder enige toevoeging in elke gewenste dosering door uw verf worden gemengd en zal iedere muur laten schitteren.

  • 1 zakje bevat ca. 30 gram gouden glitters.
  • Een zakje is genoeg voor maar liefst 20m2!, ca. 2,5 liter muurverf.
  • Verhoog de intensiteit door een hogere dosering. (120 / 300 gram)
  • Na volledige droging is het glitter effect maximaal.
  • Gebruik deze glitters niet voor consumptie of cosmetisch gebruik!
  • Om te mengen door 1001 combinaties kleuren verven, sauzen en lakken.
Bewezen effectief door (verdunde) muurverf, acrylverf, blanke lak, vernis, latex, epoxy, polyester hars, hoogglans verf, verf mat en krijtverf.
Geeft een stralend effect op de muur, plafond, deur of het kozijn. Of gebruik het om een meubel of ornament de finishing touch te geven.

Meng de glitters, bij voorkeur, in de laatste laag verf voor het meest schitterende resultaat. Probeer voor een meer sprankelend resultaat ook andere methoden om de glitters aan te brengen.
Vooraf testen met de verfkwast, roller, blokkwast, spons of verfspuit (Let op gebruik van de juiste nozzle) zal u helpen de beste keuze te maken.

De 30 gram glitter mini verpakking geeft een subtiel effect. Wilt u een aanwezig effect neem dan de 120 gram glitters midi. Als er een echte volle schittering gewenst is kies dan onze 300 gram glitters maxi verpakking. wanneer deze door 2 liter muurverf worden gemengd krijgt u een verbluffend resultaat.

De glansgraad en kleur van de gekozen mengvloeistof zullen bepalend zijn voor intensiteit van de glansgraad en het glinstereffect. Probeer daarom altijd vooraf uit hoe het effect is!

Standaard levertijd

1

Voorraad

- 1 zakje goed voor maar liefst 20m2
€ 4,95
€ 2,48
Prijs per zakje
Aantal: 
Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen
JAN - 23-04-2024 11:00

werkt wel goed door de transparante vernis op waterbasis.
alleen is het niet duidelijk welke soort en of de grote is van de glitters.
had namelijk wel wat groter mogen zijn dat mijn effect het zelfde zou zijn als de originele die toegepast waren.
ziet er wel weer mooi uit had dit niet eerder gedaan met een afwerking.
ik zal nog foto's er van door sturen voor het resultaat.

Nadine - 10-04-2023 23:53

Heel erg blij met deze glitters! Ik heb ze gemengd met de Histor glitter verf waar ik totaal niet tevreden met de glitters was. Dit was 100 keer beter.
Ik heb bijna het hele zakje door 1,5 lt transparante verf gemengd en het eindresultaat is erg mooi geworden op mijn witte muur. Het was ook erg gemakkelijk aan te brengen en heel gelijkmatig verspreid met een roller.